حوزه 260 حکمت
حوزه 260 حکمت

اِنَّ الصَّفا وَ المَرْوَةَ مِنْ شَعائِرِ اللّهِ ...(بقره/158)

در حجّ، هفت بار و هر بار 378 متر، میان صفا و مروه، سعی می‌کنی و سعی یعنی به هروله رفتن برای کشف تجربه‌ای هاجروار در دستیابی به آب حقیقت.

در کربلا نیز، ارباب، در یک سوی آرمیده و درست در 378 متر آن سوی‌تر، عباس! و این یعنی چه؟!

نماز عشق را در فاصله رکن و مقام می‌خوانی و آنگاه آهنگ سعی می‌کنی، میان صفا و مروه، به یاد هروله هاجر کربلا، زینب – درود خدا بر او - از علقمه تا گودال قتلگاه.

دوباره به رکن، مقام، صفا، مروه، مشعر، عرفات و میقات بیندیش تا حقیقت نهفته در این کلمات را دریابی.

و مگر نه این است که در همیشه‌ترین کتاب، صفا و مروه را "شعار "خوانده است، و هر شعار یعنی نماد و اشارتی به سوی یک حقیقت.

"رکن" حسین است و "مقام" عباس.

آرامگاه عباس "صفا"ست و آرامگه حسین "مروه".

بقیه در ادامه مطلب

 

 

 



ادامه مطلب...

نوشته شده در تاريخ جمعه 23 اسفند 1392برچسب:, توسط فاوا

مردم حقیقت را نمی پذیرند، چون نمی خواهند به تخیلاتشان آسیبی وارد شود.


[تصویر: re.jpg]


نوشته شده در تاريخ جمعه 23 اسفند 1392برچسب:, توسط فاوا
[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]
در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟

نوشته شده در تاريخ جمعه 23 اسفند 1392برچسب:, توسط فاوا

شما روزانه از سایت های مختلفی بازدید میکنید و به طور کلی به یک دید نسبی نسبت به میزان بازدیدی که از سایتهای مختلف داشته اید دست میباید. اما طبعأ این آمار دقیق نیست. اگر اکنون از آخرین نسخه مرورگر محبوب فایرفاکس ، فایرفاکس 3 ، استفاده کنید به سادگی میتوانید به میزان دقیق بازدیدتان از سایتهای مختلف در بازه های زمانی مختلف پی ببرید. هم اکنون به معرفی این ترفند خواهیم پرداخت.

برای اینکار دو راه وجود دارد.
راه اول ، پی بردن میزان بازدید از یک سایت خاص:
به وسیله فایرفاکس 3 وارد سایت مورد نظر شوید. سپس منتظر بمانید تا سایت کاملأ لود شود.
اکنون بر روی Favicon سایت کلیک کنید. (منظور از Favicon لوگوی کوچک کنار آدرس سایت است که در نوار آدرس مرورگر نمایش داده میشود.پس از کلیک بر روی Favicon ، روی دکمه More Information کلیک کنید.
در پنجره باز شده در قسمت Privacy History ، میتوانید میزان بازدیدتان از این سایت قبل از امروز را مشاهده کنید.

اما راه دوم ، امکان مشاهده میزان بازدیدها از کلیه سایتها به شکل لیست نزولی است:
از منوی History بر روی Show All History کلیک کنید.
در پنجره باز شده ، از منوی Views گزینه Show Columns > Visit Count را انتخاب کنید.
خواهید دید ستون میزان بازدید نمایش میباید.
حالا کافی است Views > Sort > Sort by Visit Count را انتخاب کنید تا میزان بازدید به شکل نزولی مرتب شود.
این میزان بازدید نسبت به صفحات بازدیدشده خواهد بود


نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 22 اسفند 1392برچسب:, توسط فاوا

 

جمله ”بسم الله الرحمن الرحيم“ 19 حرف است، و در آيه 74:30 سوره مدثر آمده است كه نگهبانان جهنم 19 فرشته هستند
و هر كس كه بگويد قرآن سخن انسان است خداوند او را وارد جهنمی ميكند كه 19 فرشته نگهبان آن هستند.
ما ميدانيم که عدد 19 عدد اول ( prime number ) است. عدد اول عددی است كه فقط بر خودش و بر يك قابل تقسيم باشد.
آقای كورش جم ‌نشان كه در زمان حاضر در تهران زندگی ميكند با يك ماشين حساب كوچك به نتيجه‌ای رسيد
كه شما ميتوانيد آن را امتحان كنيد. او شماره هر سوره را با تعداد آيات آن بصورت زير جمع كرد

بقیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب...

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 22 اسفند 1392برچسب:, توسط فاوا

آیت الله مجتبی تهرانی می گفتند:
«از خدا یقین و ایمان بخواهید. روایت است که روزی زید بن حارثه حال نداشت و به ستون مسجد تکیه داده و نشسته بود. حضرت فرمودند: «یازید کَیفَ أصبَحتَ؟» "چگونه صبح کردی؟" عرض کرد:«أصبَحتُ موقناً» صبح کردم در حال یقین. حضرت فرمودند: "هر چیزی نشانه ای دارد. نشانه ی یقین تو چیست؟" زید عرض کرد: "نشانه ی یقین من این است که شب ها از یقین خوابم نمی برد. صدای غرّش آتش جهنم را می شنوم و نعمت های بهشت را هم می بینم"

حال ما خیلی جالب است، وقتی سرمان را روی متکا می گذاریم، عالم را آب ببرد، ما را خواب می برد. صبح هم بعضی ها را باید با منجنیق برای نماز صبح بیدار کرد. این به خاطر این است که ایمان و یقین نداریم. کسی که نماز صبح، حتی نماز شبش قضا شود، ایمان ندارد. آیت الله حسن زاده آملی در کتاب الهی نامه خود می گوید:
هر که سحر ندارد          از خود خبر ندارد
یعنی خودش را نشناخته و نمی داند کیست.»
دعا کنیم و از خدا یقین و ایمان بخواهیم.


نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 22 اسفند 1392برچسب:, توسط فاوا

آفتاب: چند روز پیش مصباح یزدی بار دیگر اظهارات جنجالی خود را در مورد لفظ جمهوری و نگاه امام خمینی (رحمة الله علیه) در مورد این مقوله را تکرار کرد و ادعا کرد: امام (رحمة الله علیه) برای اقناع طرف‌های مقابل، به رأی مردم استدلال می‌کنند.

به گزارش ایسنا، «جماران» در ادامه نوشت که مصباح یزدی در سخنانش می‌گوید:‌ کسانی که فرمایشات حضرت امام(رحمة الله علیه) را در سخنرانی‌ها و کتاب‌هایشان دیده باشند، می‌دانند که امام(رحمة الله علیه) از لفظ حکومت اسلامی استفاده می‌کردند، اما از آنجا که واقعه انقلاب در این جهان اتفاق می‌افتد و جهان می‌خواهد بداند چه حکومتی در ایران قرار است بر سرکار بیاید، امام از ادبیات سیاسی روز استفاده کرده و منطقی را اتخاذ کردند که مورد توافق و فهم دیگران باشد.

سه عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با جماران به این سخنان واکنش نشان داده و آن را تحریف سخنان امام خمینی دانستند.

آیت الله مقتدایی: این بیان در مورد امام خمینی به هیچ وجه درست نیست

آیت الله مقتدایی نماینده مجلس خبرگان رهبری در واکنش به این جمله که «امام معتقد به جمهوریت نبودند»، اظهار داشت: به هیچ وجه این بیان در مورد امام صحیح نیست. چون امام خمینی از ابتدا با سلطنت مخالف بودند و مدل جمهوریت و اسلامیت را مد نظر داشتند. طوری که بارها فرمودند که جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش.

وی که در حاشیه مراسم تجدید میثاق اعضای مجلس خبرگان رهبری با آرمان های امام خمینی در حرم مطهر امام خمینی، در پاسخ به این پرسش که در مقابل تصویر تحریف شده و خشنی که از امام خمینی در رسانه های غربی و برخی محافل داخلی ارائه می‌شود چه باید کرد؟ اظهار داشت: امام خمینی(سلام الله علیها) همواره چهره رئوف، مهربان و دلسوزی داشته اند و چهره ی اخلاقی امام نمونه ای از اخلاق پیامبر گرامی اسلام بوده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که قرآن می‌فرماید پیامبر را اسوه و الگوی خودتان قرار دهید «ولکم فی رسول الله اسوة الحسنة»، گفت: به راستی که امام پیامبر بزرگ اسلام را در سبک و سیاق زندگی و حکومت اسوه خود قرار داده بود. امام خمینی الگویی به تمام معنا از رفتار و روش پیغمبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در عصر ما بود، البته دشمنان، اسلام را هم خشن معرفی می‌کنند و باید همواره در ارائه تصویر واقعی اسلام، انقلاب و امام کوشید و توطئه دشمنان در این زمینه را خنثی نمود.

آیت الله عالمی: تحریف امام خمینی با انگیزه دشمنی صورت می‌گیرد

آیت‌الله حسن عالمی، نماینده خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری نیز در واکنش به این اظهارات، با بیان اینکه "فرمایشات امام خمینی در صحیفه امام، ندایی بلند برای جمهوریت بود" افزود: اظهارنظرهایی که به تحریف امام خمینی می‌پردازند؛ پایگاه مردمی نظام را در ذهن جوانان تخریب می‌کند. وی در پاسخ به این پرسش که چه موضعی در برابر این جمله دارید که « امام معتقد به جمهوریت نبودند و تنها برای این که به زبان روز سخن بگویند از واژه جمهوری استفاده می‌کردند»، تأکید کرد: واقعیت این نیست، امام بانی اصلی و بزرگترین مشوق جمهوریت در ایران و موثر‌ترین شخصیت در برگزاری انتخابات‎های گوناگون در کشور بود. با این اوصاف، چطور می‌توان گفت، به جمهوریت اعتقادی نداشته‌اند؟!

وی با تذکر این که کسی امام را درک کرده باشد این موضع گیری‌ها را نمی‌کند، هشدار داد: اظهارات برخی از افرادی که در این زمینه سخنان امام را تحریف می‌کنند؛ نمی‌تواند از انسانهای صادقی صادر شده باشد؛ بلکه از روی دشمنی با امام خمینی است. یا باید بگوییم فردی که این حرف را زده، مطلع نیست، و سن اشان ایجاب نمی‌کند یا آن زمان نبودند که از امام بشنوند؛ به صحیفه امام هم مراجعه نکرده‌اند، زیرا کسی اگر امام را درک کرده باشد یا سخنان حضرت امام را از رسانه‌ها شنیده باشد و یا مجموعه صحیفه امام را دیده باشد هم اصلا این حرف را نمی‌زند.

آیت‌الله جزایری: هیچ دلیلی بر ادعای تحریف‌آمیز عدم اعتقاد امام به جمهوریت وجود ندارد

آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری نماینده مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه اهواز هم با بیان اینکه "مفهوم جمهوری به صراحت در گفته‌ها و رفتارهای امام وجود دارد"، افزود: امام با هر گروهی که منکر جمهوریت و منکر اسلامیت بودند موافق نبودند. وی در پاسخ به این پرسش که چه موضعی در برابر این جمله دارید که « امام معتقد به جمهوریت نبودند و تنها برای این که به زبان روز سخن بگویند از واژه جمهوری استفاده می‌کردند»، تأکید کرد: ما با این تفسیر مخالف هستیم. حضرت امام آن زمان از کسی تقیه نمی‌کردند که مثلا خلاف اعتقادشان حرفی بزنند.

امام جمعه اهواز با بیان این که هیچ دلیل و قرینه ای بر این ادعا وجود ندارد که بتوان گفت امام به جمهوریت معتقد نبودند؛ گفت: این تحریف موردی نیست که بتوان به امام نسبت داد. این عضو مجلس خبرگان رهبری توصیه کرد: برای درک منویات امام باید از کلمات امام، استشمام و استفاده کنیم.امام همواره بر جمهوری اسلامی تاکید می‌کردند و جمله به یاد ماندنی ایشان که «جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش»، هنوز در خاطره‌ها هست و ما نظرات حضرت امام را ناگزیر باید از کلمات و پیام های خود حضرت امام بفهمیم و راه دیگری نداریم.

وی با اظهار شگفتی از این که کسانی که چنین ادعایی را مطرح می‌کنند؛ چه دلیلی برای این کار دارند؟!، گفت: گفته های امام خمینی نشان دهنده اعتقادات ایشان است و این خلاف مبنای عقلایی است که کسی بخواهد گفته خودش را نقض کند. موسوی جزایری با بیان اینکه تمامی مبانی حقوقی می‌گویند هر انسانی نسبت به اظهارات خودش مسئول است، گفت: امام هم با رفتار خود بر این مبنا تاکید داشتند. اگر بنا باشد بگوییم آدم حرفی بزند و بعد بگوید اراده جدی نداشت و مقصود دیگری از این حرف داشتم، در دنیا این پذیرفته نمی‌شود و این خلاف حقوق بشر است. چرا که هر کسی هر حرفی که می‌زند بر اراده جدی نسبت به آن حرف حمل می‌شود.


نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 22 اسفند 1392برچسب:, توسط فاوا